Witam,
Potrzebuję oryginalny włącznik świateł z funkcją AUTO + przeciwmgielne tył i przód z zielonym podświetleniem Octavia II FL , jaki jest numer tego włącznika ?
Proszę o cenę:
1Z5 807 421 B
1Z0 945 105
1Z0 945 105
z gory thnx
Witam serdecznie,
1Z5807421B - 1000zł
1Z0945105 - 72zł
1Z0945105 - a to chyba dubel ? powyzej jest to samo
wysylka kurierem - 23zł
[ Dodano: Nie 02 Gru, 12 22:52 ]
Zamieszczone przez kazek103
Witam,
Potrzebuję oryginalny włącznik świateł z funkcją AUTO + przeciwmgielne tył i przód z zielonym podświetleniem Octavia II FL , jaki jest numer tego włącznika ?
to bedzie chyba ten numerek 1z0941431J - 220zł plus wysyłka poczta 8zł
Witam,
Jaka cena za czteroramienną kierownicę skórzaną z perforacją (bez multifunkcji) do O2 FL 2009 rok, skórzaną nakładkę na ręczny (jest podłokietnik), nakładkę na gałkę zmiany biegów nowego typu wersja ambiente lub całą gałkę bez mieszka w skórze lub bez skóry?
Witam,
Jaka cena za czteroramienną kierownicę skórzaną z perforacją (bez multifunkcji) do O2 FL 2009 rok, skórzaną nakładkę na ręczny (jest podłokietnik), nakładkę na gałkę zmiany biegów nowego typu wersja ambiente lub całą gałkę bez mieszka w skórze lub bez skóry?
Pozdrawiam
musze miec numery czesci, tego jest tyle modeli ze wolalbym sie nie pomylic
Witam. Proszę o ofertę (dobry zamiennik) klamka zewnętrzna czarna (kompletna z zamkiem-klucze 2szt. wraz z mechanizmem-tzw. wiosełko) prawe przednie drzwi VW Polo Clasic 97r. WVWZZZ6KZVR034626
oraz koszt przesyłki.
Dziękuję.
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Witam. Proszę o ofertę (dobry zamiennik) klamka zewnętrzna czarna (kompletna z zamkiem-klucze 2szt. wraz z mechanizmem-tzw. wiosełko) prawe przednie drzwi VW Polo Clasic 97r. WVWZZZ6KZVR034626
oraz koszt przesyłki.
Dziękuję.
Witam, niestety nie mam nic z zamiennika :/ oryginal o ile dostepny niestety bedzie drogi :/
[ Dodano: Nie 09 Gru, 12 09:55 ]
Zamieszczone przez bishop
Pedały RS komplet ?
Witam, chodzi o nakladki na pedały ? nie bardzo troche rozumiem ;d
kompletny gaz - 1k1721503N - 450zł
sprzęgło - 1K1721601 - 33,50zł
hamulec - 1K0721131 - 46zł
podstopnica nie jestem pewien czy z golfa 5tki bedzie pasić typowo z RS nie znalazlem - 1K1864551 - 70zł
Dokładnie nie znam nazwy elementu, numeru też nie znam.
Kołek plastikowy, rozporowy / montażowy, w przekroju kwadrat około 10-11mm
Służy do mocowania, przykręcenia dźwigni otwierania pokrywy silnika, octavia I
Wpadł mi do słupka... przy demontażu/montażu tejże właśnie dźwigni...
Dokładnie nie znam nazwy elementu, numeru też nie znam.
Kołek plastikowy, rozporowy / montażowy, w przekroju kwadrat około 10-11mm
Służy do mocowania, przykręcenia dźwigni otwierania pokrywy silnika, octavia I
Wpadł mi do słupka... przy demontażu/montażu tejże właśnie dźwigni...
to bedzie to - Octavia 1 - kołek montazowy 811807577c - 1,20zł plus wysyłka
koszt jest minimalny, nie masz jakiegos aso kolo siebie lub dobrze zaopatrzonego sklepu moto ? Byc moze z zamiennika udalo by sie cos dopasowac, sporo fim robi podobne kołeczki...
ja moge to miec na srode u siebie, wysyla tego samego lub nastepnego dnia.
Pytałem w 2 miejscach, nie mają takich drobiazgów. Zwykle jest mi nie po drodze, lub się człowiek śpieszy. Podać adres do wysyłki na priv? Podasz dane do przelewu?
Wezmę 4szt, będzie na zapas
I wielkie dzięki za błyskawiczną odpowiedź :spoko iątka
Pytałem w 2 miejscach, nie mają takich drobiazgów. Zwykle jest mi nie po drodze, lub się człowiek śpieszy. Podać adres do wysyłki na priv? Podasz dane do przelewu?
Wezmę 4szt, będzie na zapas
I wielkie dzięki za błyskawiczną odpowiedź :spoko iątka
tak, podaj dane na priv ja dzis w nocy jeszcze zamowie te kołeczki
Jest jeszcze taka zaślepka otworu w plastiku na podszybiu.
W okolicy filtra kabinowego, właściwie nad filtrem, kolor czarny. Średnica około 3,5/4cm
Koleś który wymieniał mi filtr dłubał,dłubał aż go w końcu połamał..
Komentarz